اجرای عایق تک جزئی عایق رطوبتی پشت بام

نظر

اجرای عایق تک جزئی عایق رطوبتی پشت بام : برای عایق بندی بدون تخریب مشخص کردن نوع عایق رطوبتی و مقدار آسیب آن جزو اولین مراحل آن است. اگر عایق پشت بام ایزوگام و بصورت روکار باشد… ابتدا ترک و شکاف ها باز شود و با عایق با کیفیت ایزوسیل اب بندی گردد و یا با مواد مناسب نانوسیال ایزوله گردد. اگر عمر قیر بالای 7 تا 10 سال باشد, بهتر است تعویض گردد و یا رویه و درزها آب بندی گردد. اگر عایق رطوبتی ایزوگام باشد و بصورت روکار اجرا شود,میتوان درزها و اتصال رول های ایزوگام و ایزوگام دیوار به کف پشتبام را اب بندی نمود. البته عایق های چندجزیی پلیمری بهتر و استانداردتر است. 

اجرای عایق تک جزئی عایق رطوبتی پشت بام

عایق بام در واقع پودر پلیمری است که باید آن را با رنگ مخلوط کرد تا ترکیبی برای ایزوگام کردن سطوح به دست آورد. رنگی که مورد استفاده قرار می گیرد، باید از جنس پلیمر باشد تا پوشش به دست آمده از کیفیت بالایی برخوردار باشد. عایق سفید به راحتی قابل استفاده است و نسبت به ایزوگام های سنتی هم مزایای بسیاری دارد. برای اینکه بدانیم عایق بام چیست و چگونه اجرا می شود، ابتدا باید با ترکیب آن آشنا شویم. به هنگام اجرای عایق بام باید در نظر داشت که به هیچ وجه نباید با پوست تماس داشته باشد و همچنین بوییدن آن هم منجر به بروز حساسیت می شود. به این نوع عایق، عایق اکریلیکی هم گفته می شود که بیشتر در پشت بام یا استخرها مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از روش‌های جدید و مدرن آب بندی پشت بام استفاده از عایق رطوبتی تک جزئی است که از مواد پلیمری بر پایه آب تشکیل شده است. این عایق رطوبتی از رزین های پلیمری بهمراه مواد ریز دانه تشکیل شده است که این مواد از پشت بام در برابر رطوبت و آب به خوبی محافظت می‌کند. عایق‌های رطوبتی تک جزئی با محیط‌ زیست سازگاری دارند. آب بندی پشت بام با این روش با هیچ‌گونه بو و عوارض شیمیایی همراه نیست. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.آب بندی پشت بام بدون تخریب آب بندی پشت بام بدون تخریب، انواع عایق رطوبتی

امروزه با پیشرفت تکنولوژی عایق رطوبتی پشت بام برای افزایش طول عمر سیستم های سقف طراحی و اجرا می‌شود به همین دلیل استفاده از عایق بام امری ضروری به شمار می آید .در فصل زمستان به علت باران و برف ممکن است قسمتی از پشت بام ،آب جمع شود و بعد از مدتی علاوه بر این که باعث نشت در سقف شود از لابلای درز ها به داخل سقف درون منزل نیز راه پیدا کند و داخل ساختمان را از درون  زشت و ناخوشایند کند.