کاربرد عایق ماستیک درزگیر پلی یورتان دو جزئی در ساختمان

نظر

کاربرد عایق ماستیک درزگیر پلی یورتان دو جزئی در ساختمان : یک درزگیر دو جزیی انعطاف پذیر بر پایه پلی اورتان است که مقاومت مکانیکی خوبی دارد و ظرفیت تغییر شکل مجاز آن 15% می باشد این محصول جمع شدگی خمیری مرتبط با دوغاب های سیمانی را به خوبی جبران می کند. بعنوان درزگیر انعطاف پذیرو با دوام در درزهای انبساط و اجرایی زیر مانند : جاده های بتنی، محیط پارکینگ ها و اتوبانها ، خیابان ها ، سقف ها ، بالکن ها ، پارکینگها ، پارکینگهای طبقاتی ، کانال های آبرسانی ، منابع ذخیره آب آشامیدنی و درز  بین دو ساختمان در پشت بامها و تصفیه خانه های آب و فاضلاب. ماستیک پلی یورتان دو جزیی طراحی و تولید شده از نسل جدید الاستومرهای ترموست پرکننده درز های انبساطی می باشد.

کاربرد عایق ماستیک درزگیر پلی یورتان دو جزئی در ساختمان

درزگیر پلی یورتان در حالت معمولی غیر فعال است ولی با جذب رطوبت محیط و دمای محیط، فعال شده و به صورت یک خمیر الاستیک و منعطف تغییر شکل می یابد و  پس از اجرا شدن در محیط با رطوبت اطراف واکنش می دهد و تبدیل به یک ماده جامد با خاصیت کشسانی و چسبندگی بالا می گردد. درزگیر پلی یورتان چسبندگی بسیار خوبی به سطوح بتنی، فلزی، آلمینیومی و سایر مصالح ساختمانی دارد. و همچنین در سیکل های حرارتی و برودتی نیز عملکرد و دوام خود را حفظ می کند. این ماستیک پس از ترکیب شدن دو جز ،چسبندگی بسیاری پیدا می کند که آن را قادر می سازد برای درزبندی درز بین انواع متریال ها در کف و حالت افقی مورد استفاده قرار گیرد می توان فیلر های معدنی به ترکیب این ماستیک در هنگام اجرا اضافه کرد که چقرمگی و مقاومت سایشی آن را پس از خشک شدن محصول افزایش می دهد ماستیک پلی اورتان دوجزئی به دلیل انعطاف بالا ، نفوذ ناپذیری و خواص مکانیکی مطلوب ، برای درزگیری انواع درزهای انبساطی ، ژوئن ها ، چسباندن قطعات و حتی قالب گیری نیز مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ پذیری، دیگر مزیت این محصول است که می تواند آن را به درخواست کاربر در رنگ های مختلف عرضه کرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

ماستیک پلی یورتان دو جزیی ماستیک پلی یورتان دو جزیی, انواع پوشش های ماستیک

این ماستیک، یک پلی یورتان بلوکه شده است  که در حالت معمولی، غیر فعال است ولی با جذب رطوبت محیط و دمای محیط، فعال شده و به صورت یک خمیر الاستیک و منعطف تغییر شکل می یابد. این واکنش با افزایش حجم همراه است و به این ترتیب درز مورد نظر پر می شود. خاصیت چسبندگی این ماده نیز موجب می شود که این ماستیک به شدت به دیواره درز بچسبد.