اجرای انواع عایق پرایمر کوتینگ صنعتی در انواع صنایع
اجرای انواع عایق پرایمر کوتینگ صنعتی در انواع صنایع : بیشترین مصرف موم پرایمر در عرشه پل ها، فونداسیون های بتنی، دیوارهای برشی و مخازن مدفونه است . موم پرایمر باقدرت نفوذکنندگی فوق العاده تمام خلل و فرج بتن را پر کرده و به اصطلاح بتن را واترپروف می کند . این محصول روی مخازن مدفونه هم کاربرد دارد زیراکه مخازن مدفونه در زیر خاک بیشتر در معرض عوامل خورنده هستند و این محصول می تواند موجب حفاظت مخازن مدفونه در خاک شود .**>
اجرای انواع عایق پرایمر کوتینگ صنعتی در انواع صنایع
این عایق پرایمر محصولی تک جزئی بر پایه قیر و پودرهای معدنی مخصوص است که قابلیت رقیق شدن با حلال های هیدروکربنی را داشته و در هنگام اجرا از چسبندگی خوبی به سطوح فولادی ، بتنی ، آجـری ، آسفالت و دیگـر مصالح ساختمانی برخوردار می باشد . پس از خشک شدن در مقابل نفــوذ رطوبت و بخار آب مقاوم خواهد بود . این محصول از امتیازاتی چون اجـرای سرد و ساده ، شکل پذیری مناسب ، دوام شیمیایی خوب در برابر اسید های ضعیف ، بازهای ضعیف ، آب های حاوی کلر و هزینه کم در مقایسه با سایر روش های محافظ و آب بندی برخوردار است . جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق پرایمر کوتینگ صنعتی، انواع پرایمر کوتینگ سطوح
خواص و اثرات عایق های کوتینگ:
- حفظ چسبندگی پس از اجرا وخشک شدن
- چسبندگی زیاد به سطوح فلزی و بتنی
- مقاومت عالی در برابر مواد شیمیایی و آب
- مقاوم در برابر نمک ها،یون های کلر و سولفات
- بدون افتادگی و شره پس از اجرا
- مقاومت سایشی بالا
- قابلیت انحلال در آب پیش از خشک شدن و عدم انحلال در آب پس از خشک شدن
- قابلیت اجرا در دمای 5+ تا 70+ درجه سانتیگراد
- فاقد حلال های نفتی
- غیرقابل اشتعال
- سهولت و سرعت اجرا
موارد کاربرد عایق پرایمر کوتینگ:
- محافظت از سطوح بتنی و فلزی
- عایق کاری دیوارهای حایل ، زیر زمین ها و تونل ها
- پوشش فونداسیون ها و سطوحی که با خاک یا یون های مخرب بتن در تماس می باشند
- کارخانجات پتروشیمی و ایستگاه های تصفیه آب
- لوله ها و مخازن مدفون در خاک
- سازه ها و اسکلت های صنعتی و غوطه ور در آب.
روش و میزان مصرف عایق :
ابتدا عایق پرایمر کوتینگ را با مقادیر مساوی آب رقیق نموده و یک لایه به صورت پرایمر بر روی سطح اجرا نمایید . پس از خشک شدن لایه اول (پرایمر) زمانی که دست به سطوح نچسبد ، لایه دوم و پوشش دهی اصلی توسـط عایق امولسیونی انجـام می گردد در صورت اجــرا بر روی کف و بتن مگر، عملیات پوشش دهی با روش ریزش ماده بر روی مقاطع افقی و تسطیح آن با غلطک و در سایر موارد عملیات پوشش دهی توسـط اجرا با قلم مو یا برس انجام می شـود . مقدار مصرف 0.3 الی 0.8 کیلوگرم بر مترمربع می باشد که بستگی به زبری سطح دارد.