اجرای ملات ضد اسید بر پایه فوران یا سیلیکات پتاسیم در سازه
اجرای ملات ضد اسید بر پایه فوران یا سیلیکات پتاسیم در سازه : ترکیب ملات ضد اسید بر پایه فوران یا سیلیکات پتاسیم یا گروت های اپوکسی به همراه کاشی با لعاب ضد اسید، از قدیمی ترین روش های کنترل و محافظت در برابر اسید در کارخانجات، پالایشگاه ها و پتروشیمی ها و نیروگاه هاست. با زیر سازی مناسب به وسیله ی ملات ضد اسید و کاشی های ضد اسید، می توان کفسازی محوطه انبار اسید یا مخازن ذخیره اسید را نسبت به خوردگی مقاوم کرد. انتخاب و اجرای دقیق پوشش ضد اسید نیازمند دانش و تخصص بالاست، چنان چه برای یک محیط پوشش مناسب اعمال نشود نه تنها مانع از خوردگی نمی شود، بلکه روند آن را نیز سرعت می بخشد؛ به همین علت توصیه می شود برای انجام چنین پروژه هایی حتما از اهل فن کمک بگیرید.
اجرای ملات ضد اسید بر پایه فوران یا سیلیکات پتاسیم در سازه
به عنوان مثال در سطوح فلزی رنگ های اپوکسی می توانند یک پوشش مناسب برای جلوگیری از خوردگی باشند یا در مناطقی که آب و هوای گرم دارند و احتمال بارش باران های اسیدی زیاد است، رنگ های پلی اورتان انتخاب های بهتری هستند. در برخی سازه ها لازم است از کاشی ها و ملات نسوز ضد اسید استفاده شود و در جایی دیگر پوشش ضد اسید وینیل استر جواب می دهد. این تنوع در پوشش های ضد خوردگی نشان از آن دارد که اجرای آنها کاری علمی و دقیق است. پوشش های ضد اسید با توجه به اینکه ترموپلاستیک یا ترموست باشند اجراهای متفاوتی دارند. اجرای پوشش ضد اسید فارغ از اینکه ترموپلاستیک یا ترموست باشند با آماده سازی سطح آغاز میگردد. آماده سازی سطح فلزات با استفاده از سند بلاست برای سطح فلز و یا انجام عملیات ساب بر روی بتن آغاز میشود. مرحله بعد اعمال پرایمر جهت ایجاد سازگاری نا بین سطح پوشش دار شده با پوشش ضد اسید می باشد. شیمی پوشش ضد اسید عموما با شیمی پوشش های اسید متفاومت می باشد. بعد از آماده سازی سطح، در اجرای پوشش های ضد اسید ترموست، چندین لایه بر روی لایه زیرین اعمال میگردد تا به ضخامت نهایی مورد نظر نزدیک شود. پوشش های ضد اسید ترموست می توانند توسط الیاف یا توری های شیشه تقویت گردند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
پوشش ضد اسید سطوح, عایق های ضد اسید مخازن
در صنایع شیمیایی خصوصا کارخانه های پتروشیمی، مواد بتنی بیش از هر جای دیگری در معرض خطر حملات شیمیایی مواد خورنده قرار دارند. در چنین مکان هایی موادهایی نظیر اسید سولفوریک، اسید استیک، آمونیاک، گوگرد و غیره به وفور یافت می شود و اگر بتن ها به صورت کامل در برابر مواد خورنده محافظت نشده باشند، خطرات جدی بتن را تهدید خواهد کرد. در کارخانه هایی که انواع اسیدها، حلال ها و قلیاها به عنوان محصول تولید می شوند نظیر کارخانه های تولید مواد شوینده، سازه های بتنی به محافظت ویژهای در برابر حملات شیمیایی مواد خورنده احتیاج دارند.