پوشش امولسیونی بهترین عایق برای مقاطع بتنی فونداسیون
پوشش امولسیونی بهترین عایق برای مقاطع بتنی فونداسیون : عایق امولسیونی قیری یا پوشش امولسیونی، مایعی ویسکوز به صورت امولسیون است که بهصورت خالص و یا ترکیب با آب روی سطح اجرا میشود. وظیفه اصلی عایق امولسیونی جلوگیری از نفوذ املاح و یونهای مخرب شیمیایی داخل خاک به بتن است. در اصل بهترین عایق برای مقاطع بتنی مانند فونداسیون که بخشی از آنها در خاک مدفون خواهند شد، است. عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی چسبندگی ایده آلی به سطوح دارد و پس از خشک شدن نیز دارای الاستیسیته زیاد خواهد بود. محافظت از سطوح بتنی و فلزی در برابر یونهای مخرب موجود در خاک برای فونداسیون، دیوار حائل، زیرزمین، تونل و … بهراحتی توسط عایق امولسیونی قیری یا پوشش امولسیونی قابلاجرا است. از دیگر کاربردهای عایق امولسیونی بهعنوان عایق بام است، همچنین جهت ممانعت از تبخیر سریع آب بتن در حالت خمیری و درنتیجه جلوگیری از ترک خوردن آن نیز کاربرد دارد.
پوشش امولسیونی بهترین عایق برای مقاطع بتنی فونداسیون
عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی روی سطح بتن، مانع جذب آبشور توسط بتن میشود درحالیکه سطوحی که عایق نشده باشند آبشور را جذب کرده و دچار خوردگی میشوند. بهترین گزینه برای محافظت از سطوح خارجی لولههای انتقال آب و مشتقات نفتی و … استفاده از عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی است و بهصورت گسترده مورداستفاده قرار میگیرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
پوشش امولسیونی بام, عایق های رطوبتی امولسیونی بتن
خواص و اثرات عایق امولسیونی :
- عایق امولسیونی فاقد آلودگیست و با محیط زیست سازگار است
- عایق امولسیونی به دلیل پایه آب بودن ، خطر آتش سوزی ندارد
- چسبندگی قدرتمند به انواع سطوح بتنی و فلزی و ...
- ایجاد یک لایه الاستیکو انعطاف پذیر پس از خشک شدن روی سطح
- مقاومت بالا در برابر نمک ها ، سولفات ها و یون های کلر
- بدون هیچگونه شره و افتادگی پس از اجرای عایق
- عدم انحلال عایق امولسیونی با آب پس از خشک شدن
- عدم وجود حلالهای نفتی در فرمولاسیون عایق امولسیونی
- سهولت و سرعت اجرا ، بدون نیاز به تخصص و مهارت
- قابل اجرا در دمای 5+ الی 75+ درجه سانتیگراد.
توجه نمایید عایق امولسیونی به ترتیبی که در بالا توضیح داده شد ، میتواند جایگزین ایزوگام شود و بطور حتم عملکرد بهتری از ایزوگام خواهد داشت . چنانچه در نظر است پس از اجرای عایقکاری روی عایق را بتن فراگیرد ، لازم است توسط پاشش ماسه یا سیلیس ریز دانه سطح آن زیر شود که البته این کار باید قبل از خشک شدن عایق انجام گیرد .