بهترین پوشش جهت رنگ آمیزی کشتی ها و سازه های دریایی

نظر

 بهترین پوشش جهت رنگ آمیزی کشتی ها و سازه های دریایی : امروزه با رشد روز افزون صنعت رنگ و کفپوش ، رنگ ها از لحاظ کارکرد و محل به کار گیری آن به دو نوع مختلف تقسیم بندی می شوند که یکی از آنها رنگ های ساختمانی و دیگری رنگ های صنعتی است. همان طور که حتما حدس زده اید از رنگ های صنعتی در صنایع و محصولات صنعتی استفاده میگردد و از رنگ های ساختمانی در محیط های مسکونی و ساختمانی استفاده می گردد. هر رنگی با هدف خاصی تولید می گردد. نمونه رنگ آمیزی صنعتی بر روی کپسول های گاز CNG-LPG ، بشکه ها، وسائل نقلیه، ظروف، داربست، برج های مخابرات، سکو ها، نیروگاه و غیره استفاده می گردد در حالی که رنگ های ساختمانی برای رنگ آمیزی سطوح و دیوار ها و سقف به کار می رود. البته خاصیت رنگ ها هم تفاوت بسیار دارد و هر رنگی برای هدف مشخصی تولید میگردد و برای سطوح مختلف باید رنگ مورد نظر ساخته شده برای آن هدف را استفاده کرد.

بهترین پوشش جهت رنگ آمیزی کشتی ها و سازه های دریایی

برای مثال رنگ های دریایی با هدف استفاده برای رنگ آمیزی کشتی ها و سازه های دریایی تولید شده که خاصیت ضد مرجانی و غیره … دارند و برای آن منظور ها استفاده می گردد. استفاده از رنگ مخصوص برای انجام هر کاری از قبیل ( رنگ آمیزی اتومبیل، دریایی، ساختمانی ، صنعتی، ترافیکی، جدولی، و…) باعث افزایش طول عمر رنگ و استفاده از خواص رنگ ها برای منظور و پوشش سطح مورد نظر می گردد و در نتیجه هزینه ها را در طولانی مدت کاهش می دهد. به طور کلی هدف از استفاده رنگ‌های صنعتی جلوگیری از خوردگی اتصالات، لوله‌های فولادی، تاسیات فاضلاب، روغن، آب، گاز و پتروشیمی است. در واقع در بخش تاسیسات خودرو و تجهیزات کشاورزی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد که همین امر باعث افزایش طول عمر وسیله خواهد شد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

ویژگی و خصوصیات رنگ‌های صنعتی :

• استحکام و دوام بسیار بالا
• چسبندگی بسیار بالا با سطح مورد نظر
• مقاومت بسیار بالا در برابر عوامل خورنده محیطی، شیمیایی و ….
• قابل اعمال در ضخامت بالا
• غیر قابل برگشت
• عدم نیاز به حلال و تینر برای رقیق کردن رنگ.

رنگ های صنعتی و ساختمانی رنگ های صنعتی و ساختمانی, انواع رنگ پوشش صنعتی

رنگ‌های صنعتی بیشتر در محیط‌های صنعتی و به عنوان پوشش مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما در مقابل رنگ‌های ساختمانی بیشتر برای محیط‌های مسکونی استفاده می‌شود. رنگ‌های صنعتی بیشتر جنبه محافظتی و نگهدارنده دارند در صورتی که رنگ‌های ساختمانی بیشتر جنبه زیبایی دارند.