سفارش تبلیغ
صبا ویژن

روش های صحیح عایق کردن حرارتی سطوح ساختمان ها

نظر

روش های صحیح عایق کردن حرارتی سطوح ساختمان ها : عایق ها در صورتی خوب کار خود را انجام می‌دهند که به طور صحیح نصب شده باشند. هرگز عایق را فشرده نکنید. عایق باید پس از نصب همان ضخامت اولیه خود را داشته باشد. در غیر این صورت مقدار مقاومت حرارتی آن کاهش می‌یابد و نمی‌تواند آن طور که انتظار می‌رود جلوی انتقال حرارت را بگیرد. عایق کاری را به طور کامل روی تمام سطح انجام دهید. چرا که اگر تنها 5% از سطح خالی بماند, ممکن است تا 50% از کارآیی عایق کاری کاسته شود. مواد عایق را باید همیشه خشک نگه داشت زیرا به استثنای پلی‌استایرن که نسبت به آب مقاوم است، بقیه عایق ها بر اثر رطوبت کارآیی شان پایین می‌آید. در برخی عایق های آزاد مقدار مقاومت حرارتی متناسب با تراکم عایق است نه ضخامت آن. در این عایقها، مقدار مقاومت ممکن است بعد از مدتی تا 20% کاهش یابد. از این‌رو باید از نصب‌کننده عایق تضمین گرفت.

روش های صحیح عایق کردن حرارتی سطوح ساختمان ها

از عایق های آزاد در سقف هایی که شیب زیادی دارند استفاده نکنید. در صورت استفاده از عایقهای باز‌تابنده باید حتماً پشت آنها یک لایه هوای ساکن به ضخامت20 میلیمتر وجود داشته باشد. تمام سوراخ ها و پارگی ها و درزها باید با نوار چسب پوشیده شوند. اطراف کابل های برق و لوازم الکتریکی را هرگز عایق‌کاری نکنید. ایمن بودن عایق کاری باید توسط یک فرد متخصص بررسی شود. در فاصله کمتر از 90 میلی‌متری فن‌های خروجی عایق نصب نکنید. در فاصله کمتر از 25 میلی‌متری حباب های لامپ و سرپیچ آنها عایق کاری نکنید. منظور از عایق کاری در کارهای ساختمانی بطور عام جلوگیری کردن از نفوذ عامل یا عواملی از خارج به داخل و یا داخل به خارج از ساختمان می باشد . مقصود عایق کردن ساختمان از نفوذ آب و رطوبت است . چنانچه مقصود از عایق کاری جلوگیری از نفوذ عوامل دیگری نظیر صوت یا حرارت باشد جمله عایق کاری با پسوند مربوط به کار برده می شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

انواع عایق حرارتی سقف و دیوار انواع عایق حرارتی سقف و دیوار, عایق کاری دیوارهای ساختمان

انتخاب یک عایق حرارتی مناسب با توجه به شرایط آب و هوایی و دمای محیط صورت می گیرد. ضخامت عایق باید به اندازه ای باشد که با حداقل میزان ممکن بتواند هدر رفت انرژی را کاهش دهد. از جمله ویژگی هایی که یک عایق خوب بدان نیازمند است می توان به مقاومت حرارتی بالا، مقاومت فشاری ایده آل، عدم رشد قارچ و کپک، مقاومت در برابر نم و رطوبت و چگالی بالا اشاره نمود. در حال حاضر عایق های حرارتی که به بازار عرضه می شوند به صورت تخته ای، فله ای، نواری، لحافی، لوله ای و آجری می باشند.