سفارش تبلیغ
صبا ویژن

روش های نگهداری رطوبتی و درزگیری ترک های آسفالت

نظر

روش های نگهداری رطوبتی و درزگیری ترک های آسفالت : چیپ سیل، اجرای یک لایه قیر به همراه پخش یک لایه ماسه روی آن است. معمولا در موقع اجرای چیپ سیل از امولسیون های قیری تندشکن استفاده می شود. چیپ سیل می تواند سطح را ضد آب و غیر قابل نفوذ کرده و به علاوه در درزگیری ترکهای با شدت کم و بازیابی ضریب اصطکاک سطحی نیز کاربرد داشته باشد. با توجه مقرون به صرفه بودن چیپ سیل و همچنین سیاست های موجود مبنی بر حفظ راه های موجود با کمترین هزینه، خرید و اجرای پروژه های چیپ سیل توسط چیپ سیلر به عنوان یک فرصت سرمایه گذاری خوب در نظر گرفته می شود.

روش های نگهداری رطوبتی و درزگیری ترک های آسفالت

یکی از روش های نگهداری کم هزینه که بازدهی بیشتری نسبت به سایر روش های نگهداری دارد روشهای پیشگیرانه هستند این روش ها با ترمیم به موقع خرابی های جزئی هزینه های نگهداری در اینده را تا 5 برابر کاهش می دهند. روش های نگهداری پیشگیرانه انواع مختلفی دارند که ازاین بین چیپ سیل یکی از موثرترین این روشهاست اگر چیپ سیل با مصالح و تجهیزات مناسب و در شرایط جوی مناسب انجام پذیرد تاثیر زیادی در افزایش عمر روسازی می گذارد. چیپ سیل لایه ای آسفالتی است که با پاشش (همزمان یا جداگانه) یک لایه قیر تندشکن و مصالح لایه سنگ دانه ای به ابعاد 6 تا 12 میلی متر ایجاد می شود و می تواند به عنوان لایه آسفالتی، لایه حفاظتی و بهسازی رویه آسفالت های قدیمی کاربرد دارد بسته به نوع خرابی و ترافیک عبوری،ممکن است این عمل در چند لایه انجام شود و یا از انواع متفاوتی از سنگدانه ها و مواد قیری استفاده شود، برای مسیر هایی که ترافیک روزانه کمتر از 300 وسیله نقلیه باشد مورد بهره برداری قرار گیرد. در صورتی که بخواهیم در جاده های پرتردد استفاده کنیم، باید پس از اجرای چیپ سیل، روی آن، یک لایه آسفالت سطحی یا یک یا دو لایه اسلاری سیل یا یک یا دو لایه مایکروسرفیسینگ اجرا کنیم.

اجرای چیپ سیل اجرای چیپ سیل, بهترین عایق آسفالت

نکات و موارد کاربرد چیپ سیل :

  1. روی لایه چیپ سیل، می‌توان اسلاری سیل یا مایکروسرفیسینگ اجرا کرد تا فضای خالی بین سنگدانه‌ها پر شود و سطحی سیاه و یکدست به وجود آید.
  2. حداقل نصف و حداکثر باید دو سومِ ارتفاع مصالح سنگی، از قیر امولسیون پوشیده شود و حداقل یک سوم آن باید بدون قیر باشد پس از اجرا، به علت فضای بین مصالح سنگی، طبیعی است که صدای لاستیک خودروها موقع تردد بلند باشد.
  3. در مواردی که بخواهیم به روسازی جاده مقاومت دهیم، جاده‌ای زیبا داشته باشیم، هزینه کمی‌در نظر داشته باشیم، ترک‌ها و نواقص ریز را برطرف کنیم، لایه‌های آسفالتی را از تغییرات جوی مصون کنیم و عمر تازه‌ای به لایه‌های فرسوده ببخشیم، از چیپ سیل استفاده می‌کنیم.
  4. ابعاد سنگدانه‌های مورد استفاده در چیپ سیل، بین 3 تا 12 میلی متر است و معمولا در هر متر مربع از سطح، 1/5 تا 1/8 کیلوگرم قیر امولسیون و 16 تا 18 کیلوگرم مصالح سنگی می‌ پاشند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.