سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نحوه و مراحل نصب ایزوگام پشت بام در کرج

نظر

نحوه و مراحل نصب ایزوگام پشت بام در کرج : توجه داشته باشید ایجاد عایق پوششی بر روی پشت بام و یا حتی دیوارهای ساختمان منزل، کاری ضروری با اولویت بالا هست. به همین دلیل افراد سعی دارند با استفاده از بهترین نوع ایزوگام ، سقف و دیوارهای خود را از هرگونه رطوبت مصون دارند. اما چنانچه نصب ایزوگام، راه اندازی و اجرای کامل به طریقه صحیح صورت نگیرد انتظار آنها برآورده نخواهد شد. در نتیجه خرید ایزوگام برایشان بی ارزش خواهد بود. در ایران روش های معمولی برای اتصال کاملا ایمن پوشش رطوبتی به سطح زیرین به کار می رود که از جمله آنها استفاده از حرارت و چسباندن ایزوگام روی سطح است.

نحوه و مراحل نصب ایزوگام پشت بام در کرج

مراحل نصب ایزوگام :

1- شیب ‌بندی و ماهیچه ‌کشی گوشه‌ها :

شیب‌بندی سطح مورد نظر باید به گونه‌ای باشد که آب به سمت آبروهای تعبیه شده جریان یابد و بر روی سطح راکد نماند. نقاط اوج و صفر شیب‌بندی با توجه به شکل هندسی و مساحت سطح و تعداد و محل قرارگیری آبروها تعیین می‌شوند. برای مثال، شیب 1 تا 3 درصد (1 تا 3 سانتیمتر تغییر ارتفاع به ازای هر متر طول) برای بام ساختمان پیشنهاد می‌گردد. نکته مهم دیگر در هنگام شیب‌بندی، ماهیچه‌کشی زاویه‌ها و گوشه‌های 90 درجه است. در صورت وجود دیوار پیرامون کف یا بام، ابتدا باید زاویه 90 درجه را با ماهیچه سیمانی به زاویه منفرجه تبدیل کنیم، زیرا در غیر این صورت احتمال شکستگی پوشش ایزوگام و نشت آب و رطوبت در سقف‌ها و نمای ساختمان بسیار بالا است.

2- آماده‌سازی سطح زیرکار :

سطح زیرین ایزوگام می‌بایست یکدست، یکپارچه و عاری از ترک‌ و شکاف‌ با عرض بیشتر از 1 سانتیمتر باشد. ترک‌ها با پهنای بیش از 1 سانتیمتر را باید با استفاده از خمیر ماستیک یا سیمان پر کرد. از طرفی، ایزوگام بر روی سطوح لیز مانند سرامیک یا پوشش‌های فلزی چسبندگی مطلوبی نخواهد داشت. همچنین، اجرای ایزوگام بر روی لایه آسفالت یا ایزوگام پیشین ممکن است موجب افزایش بار مرده ساختمان شود. بنابراین، شاید ناگزیر به اصلاح زیرسازی از طریق برداشتن قشرهای قبلی، سیمان‌کاری، اجرای پرایمر و قیرپاشی شویم. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

نصب ایزوگام ساختمان نصب ایزوگام ساختمان, اجرای ایزوگام بام

3- نصب رول‌های ایزوگام :

رول‌های ایزوگام به طور معمول دارای طول 10 متر، پهنای 1 متر و ضخامتی حدود 4 میلیمتر هستند. رول‌های ایزوگام باید با رعایت فاصله همپوشانی مناسب (حدود 10 سانتیمتر) اجرا شوند. پس ابتدا سطح کار با فواصل 90 سانتیمتری نشانه‌گذاری می‌شود. همچنین برای تراز کردن لبه‌ها در مجاورت دیوارهای عمودی می‌توان از تکنیک ریسمان‌کشی کمک گرفت. رول‌های ایزوگام به اندازه مورد نیاز بریده می‌شوند. سپس نصاب مشعل را روشن نموده و شعله آن را تنظیم می‌کند. نصب ایزوگام معمولا از محل آبروها و ناودان‌ها آغاز می‌گردد. سطح آغشته به قیر ایزوگام با شعله مشعل ذوب گشته و رول‌های ایزوگام با دقت روی سطح چسبانده می‌شوند. سپس انتهای رول‌ها توسط ماله به سطح کار جوش داده می‌شود. باید دقت کرد که هنگام خواباندن ایزوگام روی لایه قبلی قسمت‌های همپوشانی به طور کامل جوش داده شوند. در این مرحله باید بین سطح زیرین و عایق هواگیری انجام شود. این کار برای اطمینان از چسبندگی مناسب بین عایق و سطح و جلوگیری از برآمدگی و طبله کردن ایزوگام صورت می‌گیرد.