سفارش تبلیغ
صبا ویژن

عایق کاری مخازن اسید سولفوریک با مواد ضد اسید

نظر

عایق کاری مخازن اسید سولفوریک با مواد ضد اسید : اسید سولفوریک یکی از پر مصرف‌ترین اسیدها در صنایع می‌باشد، همچنین یکی از خورنده‌ترین و خطرناکترین اسیدهایی است که معمولا در غلطت‌های بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. آنچه که در انتخاب مخزن اسید سولفوریک بسیار مهم است میزان غلظت اسید است.

عایق کاری مخازن اسید سولفوریک با مواد ضد اسید

عوامل انتخاب مخازن برای اسید سولفوریک که بسیار مهم هستند :

یکی از این عوامل واکنشی است که این اسید در تماس با آب ایجاد می‌کند که بسیار گرمازا بوده و به همین دلیل گرمای ایجاد شده ممکن است مخزن و اتصالات آن را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. به همین دلیل مخازن پلاستیکی هرگز نباید به منظور مخلوط کردن آب با اسید سولفوریک مورد استفاده قرار گیرند. نکته مهم دیگر این است که برای ذخیره سازی اسیدها حتما باید از مخازن پلاستیکی دو لایه استفاده شود. پوشش مخازن آب و پوشش مخازن بتن میتواند موجب افزایش عمر مفید مخزن میشود. لاینر های گیره دار V شکل، با مهیا ساختن پوشش مخازن بتن می تواند محافظت طولانی مدت از سازه های بتنی ، قابلیت ازدیاد طول عمر مخازن بتنی، لوله ها و دیگر سازه ها را فراهم می آورند. این لاینر ها انعطاف و ماندگاری ترموپلاستیک ها را با استحکام بتن همراه می کنند. استحکام و مقاومت برشی بسیار بالای لاینرهای گیره دار، یک پوشش مخزن ایده آل برای سیالات خورنده و ساینده می تواند باشد.
ساختار لنگر مانند V شکل گیره ها در پشت لاینر، ضامن چسبندگی لاینر به پوشش مخازن بتن می باشد. 13 میلیمتر ارتفاع گیره ها، قابلیت استفاده در بازسازی مخازن بتنی، لوله های بتنی و سازه های بتنی را فراهم می کند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق بندی مخازن اسید عایق بندی مخازن اسید, آببندی مخازن در ایران

سال ها است که استفاده از پوشش های رزینی یکپارچه در صنایع شیمیایی به دلیل مقاومت های شیمیایی و مکانیکی کافی، سهولت اجرا و نیز قیمت های پایین تر نسبت به انواع کاشی کاری های ضد اسید، رایج شده است. این نوع پوشش ها از یک پایه رزینی که با یک عامل سخت کننده واکنش داده و طی یک واکنش پلیمری سخت می شود، تشکیل شده است. به منظور حصول مقاومت های مکانیکی بیشتر از انواع پرکننده های معدنی و نیز انواع الیاف در داخل این پوشش ها استفاده می شود.

این پوشش ها دارای معایبی نیز می باشند که ذیلاً به برخی از آنها اشاره می کنیم :

  • به طور کلی مقاومت های مکانیکی این پوشش ها نسبت به سیستم سرامیک لاینینگ بسیار کمتر می‌باشد.
  •  تحمل تنش های مکانیکی و فیزیکی در این پوشش ها بستگی زیادی به سطح زیر کار آنها دارد.
  • به دلیل ضخامت کمشان اکثر تنش ها و بارهای مکانیکی را به سطح زیر کال منتقل می کنند.
  •  امکان انجام پوشش ها با ضخامت های بالاتر از 10میلیمتر نیز به ندرت وجود دارد.
  • اغلب این پوشش ها قابلیت پل زدن بر روی ترک ها نداشته و همین امر باعث ترک خوردن آنها می‌شود که در کار پوشش های ضد خوردگی، به وجود آمدن ترک مجاز نمی‌باشد.
  • مقاومت حرارتی پوشش های رزینی بسیار محدود است و به خصوص در سطوح بتنی، حرارت بالا و شوک های حرارتی باعث ضعیف شدن چسبندگی پوشش ها و کنده شدن آنها از روی سطح بتونی می‌گردد.