سفارش تبلیغ
صبا ویژن

استفاده از انواع فوم الاستومری برای عایق کاری

نظر

استفاده از انواع فوم الاستومری برای عایق کاری : امروزه با گسترش ایده جلوگیری هرچه بیشتر از اتلاف انرژی، استفاده از انواع فوم الاستومری به عنوان عایق نیز رو به افزایش می باشد. با گذر زمان و آگاهی بیشتر و بیشتر مردم جهان، مسئله عایق کاری به منظور جلوگیری از اتلاف انرژی به یک موضوع کاملا جدی بدل گردیده است. تا جایی که جوامع بشری همواره به دنبال پیدا کردن بهترین نوع از عایق ها مانند پشم شیشه، پشم سنگ، فوم الاستومری و … و همچنین روش های عایق کاری در سرتاسر جهان می باشند. این امر به ویژه در کشورهای درحال توسعه به موضوعی جدی تبدیل شده است.

استفاده از انواع فوم الاستومری برای عایق کاری

کشور ایران نیز از این مسئله جدا نیست و همانطور که مشاهده می شود امروزه در شهرهای صنعتی کشورمان مانند اصفهان و تبریز و یا در دیگر شهر های بزرگ کشور همچون مشهد و اهواز و شیراز و … نیز به تولید و پخش انواع فوم الاستومری به عنوان بهترین نوع از عایق های مصرفی، می پردازند. عایق الاستومری چسبدار، یکی از بهترین گزینه‌ها برای عایق‌بندی حرارتی و صوتی در پروژه‌های صنعتی و ساختمانی است. این فوم به دلیل ویژگی‌های خاص خود، مورد توجه کارشناسان و متخصصان حوزه عایق‌بندی قرار گرفته است. در این مقاله، به بررسی علمی و فنی این محصول، مزایا، معایب، و کاربردهای آن پرداخته می‌شود. عایق الاستومری چسبدار، به صورت پیش ساخته با ساختار سلول بسته در انواع سایز و ضخامت های مختلف موجود می باشد . و به صورت پشت چسب‌دار هم می تواند تولید کرد. عایق الاستومری چسبدار دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر انتشار صوت است.

ویژگی‌ها و کاربرد فوم‌ عایق‌ کاری الاستومری :

فوم‌های عایق‌ کاری الاستومری یکی از بهترین انتخاب‌ها برای عایق‌ کاری حرارتی و برودتی در انواع پروژه‌های صنعتی، ساختمانی و تأسیساتی هستند. این نوع عایق‌ها به دلیل ساختار سلول‌بسته، انعطاف‌پذیری بالا و مقاومت در برابر عوامل محیطی، به‌عنوان جایگزینی مناسب برای عایق‌های سنتی مانند پشم شیشه و پلی‌یورتان شناخته می‌شوند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

فوم الاستومری در کرج فوم الاستومری در کرج, عایق کاری با فوم الاستومری


ویژگی‌های فوم‌های الاستومری

  1. ساختار سلول‌بسته:

    • جلوگیری از نفوذ بخار آب و رطوبت.

    • ایجاد لایه‌ای پایدار و مقاوم در برابر آب.

  2. انعطاف‌پذیری بالا:

    • نصب آسان در محل‌های پیچیده و سطوح نامنظم.

    • قابلیت کشش و تغییر شکل بدون ترک‌خوردگی.

  3. مقاومت حرارتی و برودتی:

    • عملکرد مؤثر در دماهای بسیار پایین و بالا.

    • مناسب برای سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی.

  4. مقاومت شیمیایی:

    • عملکرد عالی در برابر روغن‌ها، حلال‌ها و مواد شیمیایی.

  5. طول عمر بالا:

    • مقاوم در برابر تخریب ناشی از اشعه UV، اکسیداسیون و شرایط جوی.

  6. ضد حریق:

  7. دوستدار محیط‌زیست:

    • فاقد مواد مضر مانند CFC و HCFC.