سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کابردهای اصلی چسب پلی یورتان در صنایع

نظر

کابردهای اصلی چسب پلی‌ یورتان در صنایع : چسب‌ های پلی‌ یورتان به دلیل ویژگی‌ های منحصربه‌فرد، در صنایع مختلف کاربردهای زیادی دارند که برخی از مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از: ساختمان‌ سازی و سازه‌ها در ساختمان‌ سازی، چسب‌های پلی‌یورتان برای درزگیری و عایق‌بندی فضاهایی مانند پنجره‌ها، درب‌ها، نماهای شیشه‌ای و حتی پشت‌ بام‌ ها استفاده می‌شوند. این چسب‌ها با چسبندگی بالا و مقاومت در برابر رطوبت و تغییرات دما، از ورود آب و گردوغبار به داخل سازه جلوگیری می‌کنند. در صنعت خودروسازی که چسب‌ های پلی‌یورتان به دلیل انعطاف‌پذیری و مقاومت بالا در برابر ارتعاشات، در تولید و تعمیر خودروها کاربرد دارند. از این چسب‌ها برای چسباندن قطعات بدنه، شیشه‌های خودرو و درزگیری قسمت‌های داخلی خودرو استفاده می‌شود و از نفوذ هوا، گردو غبار و آب به داخل خودرو جلوگیری می‌کند. 

کابردهای اصلی چسب پلی‌ یورتان در صنایع

درزگیری و عایق‌بندی لوله‌ها که برای چسب‌ های پلی‌یورتان برای عایق‌بندی و درزگیری لوله‌ها و اتصالات لوله‌کشی بسیار مناسب هستند. این چسب‌ها با مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی و تغییرات دما، برای لوله‌کشی آب، گاز و نفت به‌کار می‌روند و از نشتی و خرابی جلوگیری می‌کنند. صنعت دریایی که در صنایع دریایی و قایق‌ سازی، از چسب‌های پلی‌یورتان برای اتصال و درزگیری قطعات قایق‌ها و کشتی‌ها استفاده می‌شود. این چسب‌ها مقاومت بالایی در برابر آب و شرایط جوی سخت دارند و مانع نفوذ آب به داخل سازه‌های دریایی می‌شوند. این چسب‌ها دارای مقاومت بالا در برابر آب، رطوبت، UV، و تغییرات دما هستند و می‌توانند برای درزگیری، چسباندن، عایق‌بندی و محافظت در انواع محیط‌ها و شرایط به‌کار روند. برای اجرای چسب پلی یورتان تمام درزها را باید از هرگونه ذرات، گرد و غبار، رنگ، چربی، آب و نیز هرگونه رطوبت و سایر مواد آلاینده پاک کرد و سطوح متخلخل باید توسط ساب زدن، سندبلاست یا روش های دیگر هموار شوند. در صورتی که محل اجرای چسب بتن قدیمی است یا با مصالح دیگری به جز بتن یا سطح کاملاً تمیز فلز در تماس قرار می گیرد، باید حتماً از پرایمر استفاده شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.انواع ماستیک در کرج

پرایمر باید حداقل 3 ساعت و حداکثر 6 ساعت قبل از اجرای چسب پلی یورتان روی سطح اجرا شود. خشک شدن پرایمر بستگی به قدرت جذب بتن، رطوبت محیط و گرمای هوا دارد. برای اجرای چسب پلی یورتان باید عرض و عمق اجرا با هم برابر باشد تا مقطعی که چسب در آن اجرا می شود، شکل مربع پیدا کند. برای محدود نمودن عمق اجرا از فوم اسفنجی یا پلاستو فوم استفاده می شود. ابتدا چسب در داخل ابزار تزریق قرار می گیرد و سپس در مقاطع آماده سازی شده تزریق می شود. برای پرداخت نمودن و صیقلی شدن سطوح نهایی بهتر است از کاردک یا ماله آغشته به مایع شوینده استفاده شود. لازم به ذکر است که چسب پلی یورتان نباید با استفاده از ابزار مرطوب اجرا گردد و در زمان اجرا استفاده از هرگونه حلال یا آب ممنوع است؛ زیرا باعث افت کیفیت نهایی می گردد. چسب پلی یورتان باید در مجاورت هوا و در شرایط محیطی سخت شود. لازم به ذکر است که تا زمانی که چسب خشک نشده باشد، امکان پاک کردن آن از روی ابزار تزریق و وسایل اجرا وجود دارد و پس از خشک شدن، به هیچ عنوان نمی توان آن را پاک کرد.