روسازی آسفالتی با قیر نانو پرایمر
روسازی آسفالتی با قیر نانو پرایمر : روسازی آسفالتی و یا انعطاف پذیر دارای لایه های مختلفی است که بر حسب میزان و نوع ترافیک عبوری از مسیر و نوع مصالح سنگی در دسترس و شرایط جوی منطقه و بودجه موجود انواع ضخامت آن از تفاوت هایی برخوردار هستند. قشرهای آسفالتی آخرین قشر در سازه راه است که بر روی اساس اجرا میشود و در برخورد مستقیم با چرخ وسایل نقلیه عبوری قرار دارد. این لایه بار ناشی از عبور چرخ وسایل نقلیه را تحمل کرده و باید از شرایط لازم در مقابل عوامل جوی برخوردار باشد. از نظر کلی لایه های روسازی آسفالتی شامل دو نوع آسفالت بیندر و توپکا می باشد. امروزه لایه بیندر در یک لایه و یا دو لایه در راه ها اجرا میگردد و لایه توپکا بعنوان آخرین سطح راه معمولاً در یک لایه اجرا می شود.
روسازی آسفالتی با قیر نانو پرایمر
در خصوص ارتباط قشر آسفالتی با لایه های زیرین روسازی (بیس، ساب بیس) تا زمانی که میزان تنش های ناشی از کشش افقی در لایه های زیر قشر آسفالتی با مقاومت کششی مصالح برابر باشد به لایه رویه آسیبی وارد نخواهد شد اما در صورتیکه این تنش ها بیش از مقاومت کشش لایه های زیرین شود در این صورت سطح رویه آسفالتی دچار ترک خوردگی می شود که این موضوع سبب گسترده شده ترک ها و در نتیجه تخریب رویه آسفالتی خواهد شد.
این مصالح علاوه بر عملکرد خاصی که در روسازی برای آن در نظر گرفته میشود باید بعضی یا کلیه خصوصیات زیر را داشته باشد:
1) از نفوذ مواد ریزدانه خاک بستر روسازی به قشر اساس جلوگیری نماید و دانهبندی منظم و پیوستهای داشته باشد.
2) تأثیر یخبندان را به حداقل ممکن کاهش داده و جهت تأمین این ویژگی از مصالحی انتخاب گردد که در برابر یخبندان حساسیت نداشته باشند.
3) انقباض، انبساط و تغییر حجم خاک بستر روسازی را کنترل نمایند.
4) از جمع شدن آب آزاد حاصله از نفوذ آبهای سطحی به لایه روسازی جلوگیری نموده و زهکشی مناسبی داشته باشد.
5) ضریب واکنش را برای روسازیهای بتن سیمانی، زیاد نموده و برای این روسازی بستر مقاومی فراهم نمایند.
6) اجرای عملیات لایههای روسازی را تسریع نماید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
تفاوت قیر امولسیون و محلول, انواع قیر در کرج