سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اجرای شاتکریت و پلاستر خشک در تونل ها

نظر

اجرای شاتکریت و پلاستر خشک در تونل ها : شاتکریت به فرایند پاشش بتن و مصالح خشک یا تر بر روی سطوح گفته می‌شود. این فرایند معمولا در کسری از ثانیه انجام می‌شود، بالا بودن سرعت پاشش باعث متراک شدن مصالح و چسبدین آن ها به سطح خواهد شد. اگر بخواهیم به مواد تشکیل دهنده آن نگاه دقیق تری داشته باشیم، به مخلوط سیمان، سنگدانه، آب و مواد افزودنی شاتکریت گفته می‌شود. البته بالا بودن سرعت پاشش بتن بر روی سطح، از اهمیت ویژه‌ای در ساخت این نوع بتن دارد. مزیت اصلی این نوع بتن به بتن معمولی این است که نیاز به قالب بندی ندارد.

اجرای شاتکریت و پلاستر خشک در تونل ها

در شاتکریت خشک، اختلاط در داخل دستگاه انجام می‌شود؛ به این معنا که شما باید ماسه و سیمان را توسط پمپ وارد لوله دستگاه کنید. سپس آب در زمان خروج از لوله به این مخلوط اضافه خواهد شد. این موضوع باعث می‌شود که برخی از دانه‌های سیمان هیدراته نشوند. از شاتکریت خشک برای ایجاد روکش‌هایی با ضخامت کمتر از 10 سانتی‌متر، در فضاهای محدود و پروژه‌های کم حجم استفاده می‌شود. اجرای شاتکریت ، پلاستر و نصب دیوار پیش ساخته ، سیمان پاشی ، پودر پاشی ، مقاوم سازی ساختمان و گود و تونل ، عایق سقف رابیتس و از این دست فعالیت ها توسط اکیپ مجرب صورت می گیرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

شاتکریت خشک تونل سازی شاتکریت خشک تونل سازی, بتن پاشنده شاتکریت

مزایای شاتکریت خشک :

  • مقاومت نسبتا بالا
  • هزینه کم برای تمیزکاری و نگهداری از دستگاه
  • قابلیت اجرا در فضاهای محدود
  • نیاز به تجهیزات کمتر برای اجرای عملیات
  • پایین بودن نسبت آب به سیمان

معایب شاتکریت خشک :

  • ایجاد گردوغبار به مقدار زیاد
  • افزایش احتمال خطا در طرح اختلاط شاتکریت به دلیل دخالت عوامل انسانی.

زود گیر بتن تولیدی شرکت شیمی عایق پایتخت بر پایه مواد شیمیائی فعالی ساخته می شود که با سیمان وارد واکنش شیمیائی شده و با سرعت بخشیدن به هیدراتاسیون سیمان ،گیرش بتن را تسریع می نماید. زودگیر هیچگونه اثر سوئی بر بتن نداشته و مطابق با استاندارد ASTM-C494 زمان گیرش بتن را به مدت حداقل یک ساعت کاهش می دهد. موم پرایمرها نسل جدید عایق‌های پاششی هستند که به عنوان تنها ترکیب معدنی و پلیمری آمیخته موجود در کشور عرضه شده‌اند. موم پرایمر پس از پاشش، سطح مورد نظر را مومیایی و عایق نموده و رطوبت و کلیه مواد خورنده نظیر اسیدها، بازها، سولفات‌ها و یون کلر به هیچ‌وجه نمی‌توانند بر روی آن تاثیر منفی داشته باشند و از این‌رو در مقابل خوردگی نیز همچون فشار آب کاملا پایدار است. موم پرایمرها به دلیل وجود ترکیبات معدنی همراه با ترکیبات پلیمری فشارهای هیدرواستاتیکی منفی و مثبت را تحمل می‌کنند.