اهمیت قیر امولسیون در صنایع زیر ساختی و راهسازی

نظر

اهمیت قیر امولسیون در صنایع زیر ساختی و راهسازی : قیر محلول امولسیون در سال‌ های اخیر با در نظر گرفتن مسائل اقتصادی و زیست محیطی به عنوان جایگزینی برای mc در نظر گرفته شده است. تفاوت بارز این دو در این است که در تولید این نوع بیتومن از نفت و در امولسیون از آب و ماده‌ی امولسیون ‌ساز استفاده می‌شود. به همین دلیل این نوع بیتومین در آب به صرفه‌ تر و از نظر محیط زیستی، سالم‌تر محسوب می‌ شود و در سال‌های اخیر اکثر کشورهای پیشرفته به استفاده از این نوع قیر طبیعی روی آورده‌اند. از دیگر مزیت‌ های امولسیون می‌توان به احتمال کمتر احتراق و صرف زمان و انرژی کمتر اشاره کرد. البته قیر های محلول این مزیت را نسبت به امولسیون دارند که شرایط آب و هوایی زمستانی تاثیری در آن‌ها ندارد، در حالی که قیر های امولسیونی نیازمند مراقبت در برابر یخ‌ زدگی هستند. 

اهمیت قیر امولسیون در صنایع زیر ساختی و راهسازی

یکی از اصول زیرساختی مهم در بهبود مبادلات و حمل و نقل، وضعیت راه و جاده‌ها در کشورها است. به همین خاطر، نوع قیر مصرفی در صنایع راهسازی اهمیت ویژه‌ای دارد و همواره هزینه های زیادی برای بهبود وضعیت راه‌ها و آسفالت‌های موجود صرف می‌شود. قیمت انواع قیر تحت تاثیر متغیرهای مختلف همواره دستخوش تغییرات بسیاری شده است. امروزه استفاده از قیرهای امولسیون نیز در کنار مواردی همچون چگالی قیر محلول، گرید و نوع آن در تعیین قیمت این محصول تاثیرگذارند. در شبکه های اجتماعی نیز با شرکت گوهر شیمی عایق باشید تا با انواع قیر طبیعی یا گیلسونایت، قیر نفتی، قیر معدنی، پودر قیر معدنی، پودر پوست گردو، انواع بیتومن و خرید و فروش بیتومن در ایران آشنا شوید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

تفاوت قیر امولسیون و محلول تفاوت قیر امولسیون و محلول, عایق های محلول

قیرهای محلول از حل کردن قیرهای خالص در حلال ها یا روغن های نفتی بدست می آید. نوع و کیفیت قیرهای محلول به کیفیت قیرهای خالص، نوع حلال و مقدار حلال بستگی دارد. هر اندازه مقدار حلال های نفتی در قیر محلول زیادتر باشد روانی آن بیشتر است. معمولاً درصد حلال مصرفی در قیرهای محلول ایران از 10 تا 50 درصد تغییر می کند. به عبارت دیگر درصد وزنی قیرهای خالص در قیر محلول حدود 50 تا 90 درصد است. عدم دسترسی به وسایل گرم کننده قیر، تجزیه شدن قیر در دماهای بالا، سرد شدن قیر در هنگام کار، عدم امکان نفوذ آن در مواد معدنی متخلخل، لزوم ایمنی کارگران، آتش سوزی و صرف وقت باعث می شود که در بعضی موارد از قیرهای محلول استفاده شود. قیرهای محلول در راهسازی برای اندودهای سطحی، آسفالت سرد کارخانه ها و یا مخلوط در محل استفاده میشود.