ایزولاسیون و آب بندی با عایق کف ساختمان
ایزولاسیون و آب بندی با عایق کف ساختمان : تمامی سازه ها به خصوص خانه ها، در فصل سرما و زمستان به دلیل بارش های مکرر برف و باران نیاز به عایق بندی در برابر نفوذ آب هستند که در صورت عدم توجه به این مسئله ، رطوبت به داخل خانه ها و یا به طور کل دیگر سازه های ساخته شده نفوذ خواهد کرد. علاوه بر برف و باران، وجود منابع آبی در زیر سطح زمین و نزدیک بودن سازه ها به این منابع باعث به وجود آمدن چنین مشکلاتی می شوند که باید از آن ها جلوگیری به عمل آورد. اصطلاح عایق کف ساختمان به طور کلی برای جلوگیری کردن از نفوذ عوامل خارجی به داخل ساختمان به کار می رود و هدف از این کار، عایق بندی در برابر رطوبت و آب می باشد که به آن، آب بندی کف ساختمان هم می گویند.
ایزولاسیون و آب بندی با عایق کف ساختمان
به منظور جلوگیری از نشت آب و یا تجمع آب، عایق رطوبتی به صورت لایه ای در فونداسیون، بالای سازه و یا جداره ها با حفظ ویژگی های تنفسی آن انجام می شود. در داخل، محتوای آب موجود در سازه را حذف می کند و از بیرون یک ساختار محافظ در اطراف خود ایجاد می کند. به طور معمول، سیستم ضد آب ساختمان با ایجاد تعدادی موانع ساخته می شود تا آب نتواند وارد ساختمان شود. توسعه این لایه های عایق چندگانه، ساختاری یکنواخت بین لایه ها را در اطراف ساختمان همراه با مصالح و مواد داخل آن تشکیل می دهد. بوسیله ی جلوگیری از خروج گرمای بیش از حد به بیرون، این سازه را می توان به عنوان یک ملک پایدار، یا نمونه ای برای ساختمان سبز در نظر گرفت. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق کف زمین, عایق بندی کف ساختمان
این منظور را می توان با اعمال انواع رنگ ها، پوشش ها و سایر مواد پوششی که به ایجاد انتقال بین دمای خارجی و داخلی کمک می کند، انجام داد. وجود حداقل اختلاف دما بین دمای داخلی و خارجی ساختمان، باعث بروز کمتر علائم سایش و محافظت بیشتر از سازه می شود. به گونه ای که اثر انقباض یا انبساط در مواد مختلف ساختمان، هنگام تطبیق یا یکسان سازی دمای اتاق و دمای بیرون کاهش می یابد. سیستم عایق رطوبتی، تعداد فرآیندهایی را که ساکنان برای متعادل کردن دمای اتاق استفاده می کنند را کاهش می دهد. این کاهش را می توان در مصرف برق، مصرف آب و سایر صرفه جویی ها در مصرف منابع به حساب آورد. این امر باعث سبزتر شدن ساختمان می شود.