عایق کاری حرارتی ساختمان ها در سراسر کشور

نظر

عایق کاری حرارتی ساختمان ها در سراسر کشور : عایق حرارتی معمولاً در دیوارها و سقف‌ها، به ویژه دیوارهای بیرونی خانه که در آن گرما اتلاف می‌شود، استفاده می‌شود. ایده اصلی عایق حرارتی این است که یک طرف عایق گرمتر از طرف دیگر باشد. اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که آب و هوا در فصول مختلف متفاوت است، عایق کاری شما باید با اصول طراحی صحیح همراه شود. اگر محل زندگی شما همیشه گرم یا سرد است، عایق خانه شما باید با در نظر گرفتن این موضوع در طراحی گنجانده شود. به منظور به حداقل رساندن تلفات انرژی حرارتی در صنعت و همچنین در ساخت و ساز ساختمان، عایق حرارتی به طور گسترده‌ای مورد استفاده واقع می‌شود.

عایق کاری حرارتی ساختمان ها در سراسر کشور

هدف استفاده از عایق حرارتی کاهش ضریب انتقال حرارت با افزودن موادی با رسانایی حرارتی کم است. عایق حرارتی در ساختمان‌ها عامل مهمی برای دستیابی به آسایش گرمایی برای ساکنین آن است. عایق حرارتی باعث کاهش اتلاف حرارت ناخواسته و همچنین کاهش گرمای ناخواسته در فصل تابستان می‌شود. بنابراین عایق حرارتی می‌تواند انرژی مورد نیاز سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی را کاهش دهد. باید توجه داشت که هیچ ماده‌ای وجود ندارد که بتواند به طور کامل از تلفات گرما جلوگیری کند، بلکه فقط می‌توان آن را به حداقل رساند. استفاده از آجر سه گل در ساخت ساختمان‌ها، پشم شیشه، عایق حرارتی سلولزی، عایق‌های حرارتی پلی یورتان، عایق‌های حرارتی پلی استایرن، پنل‌های عایق دار، بلوک‌های بتنی عایق حرارتی، تری دی پنل و بلوک‌های ایربتن از جمله انواع عایق‌های حرارتی رایج برای کاهش اتلاف انرژی گرمایی در ساختمان‌ها هستند. برای خرید این عایق‌ها و انواع آجر از جمله خرید آجر دکوراتیو ( برای زیباسازی فضای داخلی و عایق بندی ساختمان) و خرید آجر لفتون می‌توانید به فروشگاه‌های تجهیزات ساختمانی مراجعه نمایید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق حرارتی ساختمان عایق حرارتی ساختمان, بهترین عایق های حرارتی صوتی

سازندگان به منظور کاهش مصرف انرژی و پرهیز از هدررفت آن سعی می کنند ساختمان ها را عایق بندی کنند. عایق بندی راهکاری بسیار ایده آل برای کاهش هزینه های گرمایشی و سرمایشی است و مصرف انرژی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. عامل مهم در انتخاب عایق ها، میزان مقاومت حرارتی آنها است. هر قدر این مقاومت بالاتر باشد، عایق حرارت را کمتر از خود عبور می دهد و صرفه جویی ای که به همراه دارد افزایش می یابد، پس به جای ضخامت عایق ها، باید مقاومت حرارتی آنها با هم مقایسه شود. عایق های گوناگون با مقاومت های حرارتی برابر، از نظر میزان صرفه جویی در انرژی همانند هستند و تنها اختلاف آنها در قیمت و محل کاربرد است.