نحوه درزگیری کاشی و سرامیک با مواد نانو

نظر

نحوه درزگیری کاشی و سرامیک با مواد نانو : اگر چه استفاده از درزگیر نانو آسان می باشد، اما باید کاملا حرفه ای و اصولی اقدام کنید. در صورت بازسازی ساختمان و سازه های قدیمی و فرسوده، احتیاجی به تخریب محل مورد نظر جهت درزگیری نمی‌باشد و با صرفه‌جویی در زمان می توانید با این محصول، محل مورد نظر را ترمیم کنید. در این بخش، دکتر نانو طبق رعایت اصول، گام هایی را به شما توصیه می‌کند که می‌توانید مطابق آن از درزگیر کاشی استفاده کنید. پیش از اقدام باید بدانید که دمای مناسب جهت درزگیری و بندکشی، 10 الی 40 درجه سانتیگراد می باشد.

نحوه درزگیری کاشی و سرامیک با مواد نانو

جهت مقاوم سازی، آب بندی و ضد آب سازی انواع بند کشی کاشی سرامیک در سرویس های بهداشتی نوساز و قدیمی(بدون نیاز به تخریب)

  1.     ضد آب کننده دوغاب بند کشی های ، پروژه های در حال ساخت و قدیمی انواع کاشی سرامیک ، موزائیک و سنگ.

  2.     بهره مندی از فناوری نانو (نفوذ پذیری به عمق سازه).

  3.     مقاومت بالا در برابر شوینده ها (جوهر نمک ، سفید کننده ها ) و مواد شیمیائی و اسیدها.

  4.     اجرای آسان بدون نیاز به داشتن مهارت خاص.

  5.     دارای خاصیت الاستیسیته(کش سانی) و انقباض کمتر.

  6.     آنتی باکتریال.

  7.     بدون بو.


گام اول: با ظرافت کامل محل مورد نظر را با چکش و قلم، جهت درزگیری آماده کنید. می‌توانید برای پاکسازی از پمپ باد استفاده کنید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

درزگیری کاشی و سرامیک درزگیری کاشی و سرامیک, انواع عایق درزبندی


گام دوم: جهت درزگیری باید مقدار مشخصی از سیمان سفید را با درزگیر نانو ترکیب کنید تا دوغاب آماده شود. توجه کنید که دوغاب باید به غلظتی برسد که به آسانی به زیر کاشی و سرامیک و درزهای آن، نفوذ کند.
“دوغاب، همان مواد لازم برای بندکشی است که در روش های سنتی آن را در ظرفی تهیه کرده و برای بندکشی درزها استفاده می کنند. دوغاب نانو به صورت آماده در ظروف مخصوص بر پایه ی تکنولوژی نانو تولید شده و قابل اجرا می باشد. دوغاب نانو قابلیت چسبندگی به انواع سطوح سیمانی، کاشی، سرامیک و گچی را دارد. ماندگاری دوغاب نانو از روش های سنتی بسیار بالاتر است و به راحتی قابل اجرا می باشد.”
گام سوم: پس از عملیات دوغاب ریزی، مواد اضافی را جمع کنید و با پارچه‌ای سطح کاشی و سرامیک را به طوری که مواد بندکشی خالی نشود، پاک کنید.

گام نهایی: توجه داشته باشید که محل مورد نظر را بررسی کنید و اگر قسمتی خالی بود، ترکیب مواد را غلیظ تر کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. با این خمیر درزگیر، مجدد بندکشی کنید.