سفارش تبلیغ
صبا ویژن

راهکار مناسب جهت عایق صوت نمودن دیوارهای مشترک سازه ها

نظر

راهکار مناسب جهت عایق صوت نمودن دیوارهای مشترک سازه ها : عایق صوت نمودن دیوارهای مشترک اصولا یکی از کاربردی‌ترین عایق‌کاری‌ها است. دیوار مشترک دو واحد آپارتمانی و انتقال صدای تلویزیون و صحبت همسایه یکی از مشکلات فراگیر است که با نصب عایق صوتی به راحتی قابل حل می‌باشد. جهت عایق صوت نمودن یک دیوار مشترک مابین دو واحد می بایست از عایق های صوتی چسبدار STI به ضخامت 2 تا 5 سانتیمتری استفاده نمود. به این ترتیب که ابتدا یک لایه عایق جاذب صدا به ضخامت 2 یا 2.5 سانتیمتری به صورت عمودی بر روی دیوار نصب و در صورت نیاز لایه بعدی (لایه دوم) را به صورت افقی بر روی لایه اول اجرا می نماییم. پس از اتمام عملیات عایق کاری جهت داشتن ظاهری زیبا و مناسب و همچنین بالا بردن سطح کیفی کار (کنترل نمودن بیشتر صوت) و محافظت عایق در برابر ضربات مکانیکی و روزمره می بایست از یک لایه محافظتی نظیر؛ کاغذ دیواری ضخیم خارجی ، دیوار پوش، پانل گچی، چوب، گچ و خاک نمودن و ... استفاده نمود.

راهکار مناسب جهت عایق صوت نمودن دیوارهای مشترک سازه ها

 روش فوق بهترین پیشنهاد جهت کاهش صدای انتقالی به محیط تا به امروز می باشد. عایق جذب صدای (عایق صوت دیوار فوم صدا و عایق صداگیر آکوستیک) شرکت STI با ساختار دو رو صاف از ضخامت 6 تا 50 میلیمتر موجود بوده و در دو نوع ساده و پشت چسبدار قابل ارائه می باشد. به طور مثال؛ اگر دیواری مشترک با محیط مجاور دارید، جهت آکوستیک نمودن آن محیط می بایست از دو لایه عایق صوتی چسبدار که ضخامت هر یک 20 میلیمتر می باشد (4 سانتی متر) استفاده نمایید. لایه اول به صورت عمودی و لایه دوم را به صورت افقی بر روی سطح دیوار نصب و اجرا نمایید تا صدای انتقالی به محیط شما تا حد قابل توجهی کاهش یابد. پس از نصب و اجرای عایق صوتی با ساختار دو رو صاف STI بر روی دیوار موردنظر می توان جهت داشتن ظاهری مناسب و زیباتر و بالا بردن کیفیت کار اجرایی، بر روی سطح عایق از یک لایه محافظتی نیز استفاده نمود. شایان ذکر است جهت آکوستیک نمودن سقف نیز از روش فوق استفاده می گردد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق صوتی دیوار مشترک عایق صوتی دیوار مشترک, انواع روش های عایق بندی سقف

عملکرد عایق صوتی رابطه ای مستقیم با جرم عایق دارد، هر چه میزان جرم عایق شما بالاتر باشد میزان جذب صدا نیز بیشتر و انعکاس صدا کمتر خواهد بود. برای داشتن عایق صدا مناسب نباید تنها از یک متریال استفاده کرد و جرم یک نوع از ماده را بالا برد. بلکه عایق صوتی باید تلفیقی از چندین متریال باشد و هرچه جرم این متریال بیشتر باشد عایق بهتری نیز داریم.