عایق بندی رطوبتی نمای ساختمان ها
عایق بندی رطوبتی نمای ساختمان ها : آب و رطوبت آرام و بیصدا نفوذ میکنند، از ترکهای ریز راه میافتند، در منافذ پنهان میشوند و فرساش آغاز میشود. یخ زدن آب در سرما باعث ایجاد ترک در مصالح شده وقتی هم که گرما بیاید، زمینه را برای رشد قارچ و کپک آماده میکنند. فلزات را زنگزده میکنند، بتن را ضعیف و چوب را پوک.
جالب است بدانید که بیشتر ساختمانها نه در برابر زلزله، که در برابر همین نفوذ تدریجی آب تسلیم میشوند. بدون یک سیستم آببندی مناسب، هر سازهای دیر یا زود به قربانی این فرسایش تبدیل میشود. یک ترک ریز، یک درز بدون عایق، یک پشتبام بدون محافظ، همه دروازههایی هستند که اگر بسته نشوند، مسیر سقوط را هموار میکنند. عایقبندی ساختمان یک گزینه انتخابی نیست، تنها راه حل اجتناب ناپذیر برای افزایش عمر ساختمانها و سازه هاست.
عایق بندی رطوبتی نمای ساختمان ها
نمای ساختمان، اولین چیزی است که از یک بنا به چشم میآید و علاوه بر زیبایی، وظایف مهمی را نیز بر عهده دارد. یکی از این وظایف، حفاظت از ساختمان در برابر عوامل جوی مانند گرما، سرما، رطوبت و صدا است. اولین مرحله از مراحل عایق بندی نمای ساختمان انتخاب نوع عایق مناسب است. انواع مختلفی از عایقها مانند عایق های حرارتی، رطوبتی و صوتی در بازار موجود است. انتخاب نوع عایق مناسب به عوامل مختلفی مانند شرایط آبو هوایی منطقه، نوع مصالح نما و بودجه پروژه بستگی دارد. در طول زمان بر اثر شرایط آب و هوایی، انقباض و انبساط، نمای ساختمان دچار ترک خوردگی و یا ریزش بخشی از آن می شود؛ برای جلوگیری از این اتفاق پیشنهاد ما استفاده از عایق نمای خارجی ساختمان است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
واترپروف و ضد آب سازی نما, انواع عایق در نما
این نوع عایق نما از نفوذ رطوبت در شرایط آب و هوایی مختلف جلوگیری می کند و باعث عدم ترک خوردگی و ریزش بخشی از نمای ساختمان می شود. رطوبتی ساختمان پوششی است که باعث عدم نفوذ نم و رطوبت به ساختمان می شود و از رشد قارچ و کپک جلوگیری می کند. عایق نما کاری نمای ساختمان علاوه براینکه مقاومت نمای ساختمان را افزایش می دهد، به زیباسازی شهر کمک زیادی می کند. استحکام نمای ساختمان را با عایق رطوبتی نما و یا رنگ نانو نمای ساختمان میتوان افزایش داد. عایقبندی درزها و شکافها، یکی از مهمترین مراحل عایق بندی نمای ساختمان است که بهمنظور جلوگیری از نفوذ رطوبت، هوا و صدا به داخل ساختمان انجام میشود. درزها و شکافها میتوانند در محل اتصال مصالح مختلف نما، دور پنجرهها و دربها و همچنین، در محل عبور لولهها و سیمها ایجاد شوند. عایقبندی صحیح و اصولی درزها و شکافها، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت عایقبندی و جلوگیری از هدررفت انرژی، نفوذ رطوبت و ورود صدا به داخل ساختمان دارد.