روش های عایق کاری با فوم الاستومر در صنایع
روش های عایق کاری با فوم الاستومر در صنایع : عایق الاستومری به عنوان یکی از پیشرفته ترین روش های عایق کاری در صنایع مختلف شناخته میشود و انتخابی ایدهآل برای عایقکاری حرارتی و صوتی به حساب میآید. عایق الاستومری به طور خاص برای جلوگیری از اتلاف انرژی و حفظ دما در سیستمهای گرمایشی و سرمایشی طراحی شده است. بنابراین، بهرهگیری از این نوع عایق به مصرف بهینه انرژی کمک میکند.
روش های عایق کاری با فوم الاستومر در صنایع
یکی از مزایای مهم عایق الاستومری لولهای، سهولت در نصب و انعطافپذیری آن است. این ویژگی باعث میشود که به راحتی بر روی لولهها و تجهیزات مختلف قرار گیرد و از اتلاف حرارت جلوگیری کند. این نوع عایق از مواد الاستومری ساخته شده که دارای ساختار سلول بسته است و به همین دلیل قابلیت عایق بندی فوق العادهای دارد. با توجه به این ویژگیها، خرید عایق الاستومری به عنوان یک تصمیم هوشمندانه و اقتصادی برای پروژههای ساختمانی و صنعتی به شمار میآید.
مزایای عایق الاستومری :
- عایق های الاستومری بسیار سبک می باشند و به دلیل اینکه انعطاف پذیری بالایی دارند به آسانی می توان از آن ها برای عایق کاری سیستم های مختلف استفاده کرد.
- این عایق ها دوام و طول بالایی دارند.
- مقاومت عایق الاستومری باعث شده که این نوع عایق در مقایسه با پشم شیشه و عایق های سنتی آسیب کمتری ببینند و مقاومت آن ها بالا برود.
- قیمت عایق های الاستومری در مقایسه با پشم شیشه و پشم سنگ بالاتر است اما به دلیل عدم نیاز به پوشش بسیار مقرون به صرفه است.
- این عایق فاقد هر نوع مواد مضر و آلرژی زا بوده به همین دلیل هنگام استفاده از آن ها نیازی به دستکش، ماسک و یا لوازم ایمنی نیست.
- قابلیت رنگ پذیری دارد و برای زیبا کردن ظاهر این عایق ها در مکان هایی که در معرض دید هستند، می توان آن ها را رنگ کرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق های الاستومری در کرج, فوم عایق الاستومری
عایق های صوتی گروهی از عایق های الاستومری هستند که در ورقه های عایق صوتی الاستومری ساده و موج دار، تولید و عرضه میشوند. در مکان های مختلف اعم از ساختمان های اداری، مسکونی، آموزشی، صنعتی، هتلداری، سالن های نمایش و صنعت فیلمسازی برای ممانعت از انتقال صدا به محل های گوناگون ساختمان، فضاهایی مانند سقف، کف و دیوارها را با این عایق های الاستومری صوتی پوشش می دهند. ساختار این عایق های صوتی به گونه ای است که در آن روزنه های مختلفی دیده می شود و به عبارتی سطح این عایق ها دارای تخلخل هستند. همین امر سبب می شود که صداهای بلند به محیط داخلی ساختمان ورود پیدا نکند.